Задайте вашия въпрос

Мола въведете думата
code

С натискане на бутона "Изпрати" Вие се съгласявате да предоставите следните свои лични данни: имена и e-mail, за целите на осъществяване на първоначална комуникация с ЕТ "РОС - РОСИЦА ДОНЧЕВА".
В случай на необходимост от информация относно предоставените от Вас лични данни, моля обърнете се към лицето, отговарящо за лични данни: Стефан Дончев, тел.: 0888 62 03 08, ел. поща: office@ros-bg.com, тема на e-mail: Лични данни.

Отговори

Виж всички
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
ros-logo
Български English

LED 6W E27 от LEDON = 40W нажежаема

E27 6W LED LEDON = 40W

Резултати от търсенето на: HIT-ULTRALIFE 15 000h
ЕТ "РОС - Росица Дончева" е официален представител на австрийските фирми TRIDONIC TRIDONIC Conection Technology, TRIDONIC Enlightening your ideas(ПРА)и LEDON и на немската фирма BLV за България.
TRIDONIC connection technology се преименува на Electro Terminal. Той произвежда: лустърклеми, противовлажни кутии за открит монтаж (ПКОМ), кабелни кутии за свързване на електро апарати със захранващият кабел.
STATURION
Лампи с рефлектор/ с високо напрежение 230V - GU-10 и GZ-10
Тези LEDON лампи са енергоспестяващи лампи с мощност 7W, които заместват обикновените 50W халогенни лампи.
LED верига за реклама, подходяща за подчертаване на линии и ръбове, както и за осветление на сложни контури, букви и символи
LED верига за реклама, подходяща за подчертаване на линии и ръбове, както и за осветление на сложни контури, букви и символи
POPSTAR GU5
1 2 3 4 
Design by: Alinedesign