Задайте вашия въпрос

Мола въведете думата
code

С натискане на бутона "Изпрати" Вие се съгласявате да предоставите следните свои лични данни: имена и e-mail, за целите на осъществяване на първоначална комуникация с ЕТ "РОС - РОСИЦА ДОНЧЕВА".
В случай на необходимост от информация относно предоставените от Вас лични данни, моля обърнете се към лицето, отговарящо за лични данни: Стефан Дончев, тел.: 0888 62 03 08, ел. поща: office@ros-bg.com, тема на e-mail: Лични данни.

Отговори

Виж всички
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
ros-logo
Български English

LED 6W E27 от LEDON = 40W нажежаема

E27 6W LED LEDON = 40W

TRIDONIC ПРА

 

 

За компанията

В Tridonicежедневната задача е да създават добра светлина. 2000 експерти в световен мащаб работятнеуморно, за да се контролира, регулира и да работиосветлениетоточно така, както Вие искате. И това сагоправилив продължение на повече от 50 години, с огромна страст и в сътрудничество с Вас. Тепосвещаватцялата си енергия към Вашатасветлина ...

 

История

Tridonicсе е занимавал с търсенето на перфектната светлина за повече от 50 годиниТесе фокусиратвърху своя принос към по-добри резултати в обласста на осветлениеточрез осигуряване на постоянно подобрявани модерни компоненти, непрекъснато подобряване на надеждността и сигурността на осветителни системи и прави своя принос към опазването на климатаТяхнатацел може да бъде постигнатасамо чрез експертно знание, което помага изпълнение икономически и функционално чувствате осветителни решения.

 

Екосъобразни

Глобални промени, намаляване на ресурсите и последиците от изменението на климата - всеки човек трябва да поеме отговорносттаTridonic поема своята социална отговорност към обществото и неговите служители също толкова сериозно, тъй като поема отговорността за осигуряване на устойчиво опазване на околната среда и производството на енергийно ефективни продуктиДалновидни,екологични и социални дейности имдават възможносттада допринесятза опазване на околната среда и обществото като цялоНалице е концепция за приноса имкъм лечение на околната среда

 

 

 

 

 

 

 
LED DriversLED модули/OLED модулиLED за реклама

Електронно Пуско-Регулираща апаратура  "ЕПРА"

Газоразрядни лампиЕлектронни халогенни трансформаториМодули за аварийно осветлениеluxCONTROL системи за контрол на осветлението

Комбинация на приложенията на продуктите с един поглед. 

 
използвайки Продуктовото приложение от Tridonic.

Използвайте приложението за лесен и бърз поглед на нашите системни решения.

На началната страница на приложението, изберете приложениеза което търсите решение:

  • Офис и Образование
  • Търговия и Отношение
  • Промишленост и Индустрия
     

Използвайки даденият източник на светлина като референтен, можете да имате конкретните LED контролери, източниците на светлина при авария и показаните системи за контрол на светлината.

 


Продуктови категории в детайли

 

За да добиете по - добра представа, ясно сме структулирали продуктитекоито предлагаме и сме добавили нови продуктови категории:ESSENCE, ADVANCED, EXCITE и PREMIUM.

Сега може да видите без усилие как продуктовите категории на Тридоник се различават една от друга и как предишните имена на продуктите допълват цялата схема.

Продуктовите категории на TRIDONIC (PDF, 51 KB)

Design by: Alinedesign